Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră în apropiere de Centura Capitalei. Ce spune Poliția

ro

13 Oct, 2022 08:03 1278 Marime text


imagine cu rol ilustrativ
UPDATE 

Referitor la persoana de sex feminin, găsită decedată la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 21: 47, de către un bărbat, pe un teren din apropierea DNCB-Popești Leordeni, revenim cu următoarele precizări: 

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de, 72 de ani, care la data de 30 septembrie a.c., a fost înregistrată ca persoană dispărută de către D.G.P.M.B. Sector 2.

Din verificări nu au rezultat urme de violență pe corp, iar în urma efectuării necropsiei s a stabilit faptul că nu a fost o moarte violentă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.



Știrea inițială 

O persoană a fost găsită moartă, miercuri seară, pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni.


Oficial de la IPJ Ilfov 

La data de 12 octombrie  a.c., în jurul orei 21:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un teren din apropierea DNCB, în zona localității Popești Leordeni, a găsit o persoană decedată, posibil femeie.

Imediat, polițiștii din Popești Leordeni s-au deplasat la fața locului si au delimitat zona respectivă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul persoanei, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea  activităților din competență.

De asemenea, s-au deplasat la fața locului și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum și situația de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii