Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța „Incendiul de noaptea trecută ne-a șocat, pe fiecare dintre noi“

ro

16 Dec, 2021 16:57 2079 Marime text
Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa a transmis printr-un mesaj pe Facebook că va facilita orice acțiune care poate ajuta familiile afectate de incendiul devastator de pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța cu doar câteva zile înaintea sărbătorilor de iarnă. 

Silviu Coșa a menționat că aproximativ 300 de persoane sunt afectate de incendiul violent ce a afectat 150 de apartamente. 

„150 de apartamente, 8 victime spitalizate temporar, aproape 300 de oameni pentru care sărbătorile de iarnă au fost ruinate. Este bilanțul incendiului care noaptea trecută ne-a șocat, pe fiecare dintre noi.

Am fost prezent la fața locului, încă din timpul nopții și m-am asigurat că toate instituțiile abilitate sunt concentrate 101% pe limitarea efectelor incendiului.

Ca de obicei, pompierii, polițiștii și paramedicii au fost prompți, au acționat eficient, altfel puteam vorbi acum de o reală tragedie.

Ca prefect, mi-a venit misiunea să pun toate autoritățile implicate în legătură, pentru fluiditatea acțiunii.

Apoi, am discutat cu reprezentanții Armatei, care mereu ne ajută, să găsim soluții temporare de cazare, ceea ce s-a și întâmplat (la spitalul modular de pe stadionul Portul).

Totodată, am fost în contact permanent cu reprezentanții Primăriei Constanța pentru găsirea soluțiilor de cazare pe termen mediu.

Mai departe, administrația locală va gestiona această situație, iar noi vom facilita orice acțiune care poate ajuta familiile năpăstuite cu doar câteva zile înaintea sărbătorilor de iarnă“ - se arată în mesajul prefectului Silviu Coșa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii