Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Dezastru în pragul Sărbătorilor de Iarnă Cum arată unul dintre apartamentele distruse de incendiul violent (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Dec, 2021 14:55 5657 Marime text
Mare parte din apartamentele afectate de incendiul violent de pe strada Nicolae Grindeanu au fost distruse aproape în totalitate. 

În imaginile surprinse astăzi într-unul dintre apartamente se poate observa că nu mai poate fi locuit, iar toate bunurile au fost făcute scrum. 

Apartamentul nu mai are ferestre, iar pereții sunt distruși de flăcări și fum. 

Reamintim că 35 de apartamente au fost afectate de incendiul izbucnit la un imobil de pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța. 

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, 35 de apartmente au fost afectate de flacără, iar cinci adulți au fost cazați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul (4 bărbați și o femeie). 

De asemenea, o femeie cu copil a fost cazată la un cămin al Direcției Generale de Asistență Socială. 

Totodată, Primaria Municipiului Constanța a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile in caz de nevoie.

Reamintim că, în prag de sărbători, mai multe apartamente dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța au fost avariate de incendiu, fum și apa folosită de către pompieri. La mai puțin de 10 zile până la Crăciun, oamenii au ieșit, speriați, doar cu ce aveau pe ei, în pijamale și cu o geacă pusă în fugă. S-au refugiat pe terasa de la ultimul etaj sau țipau disperați de la balcoane să fie salvați de către pompieri.Peste 100 de persoane au fost coborâte cu autoscările prezente, în număr de trei, la incendiu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii