Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii români intervin la un incendiu din localitatea Chanousse din Franța (VIDEO)

ro

21 Aug, 2023 16:35 1148 Marime text
Sursă foto: IGSU
  • O altă misiune în dinamică este și cea a celor 40 de pompieri militari români, pre-poziționați în Franța, care sub coordonarea ofițerului de legătură francez, intervin pentru stingerea unui incendiu forestier izbucnit în localitatea Chanousse la aproximativ 200 km distanță față de baza de operații.
 
O altă misiune în dinamică este și cea a celor 40 de pompieri militari români, pre-poziționați în Franța, care sub coordonarea ofițerului de legătură francez, intervin pentru stingerea unui incendiu forestier izbucnit în localitatea Chanousse (44.3582N, 5.63159E), la aproximativ 200 km distanță față de baza de operații, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
 
Pompierii intervin alături de omologii francezi pentru localizarea și limitarea flăcărilor care amenință comunitățile, cu 4 autospeciale de stingere și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.
 
Misiunile desfășurate se realizează sub directa coordonare a ofițerului de legătură francez și vor consta în limitarea propagării incendiului spre zonele locuite, precum și menținerea unei linii de protecție între frontul incendiului și zona neafectată.
 
Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, în intervenție sunt alocate și aeronave de stingere, pentru efectuarea recunoașterilor din aer și acoperirea optimă a suprafețelor afectate, a încheiat sursa citată.


Sursă video: IGSU


Citește și:
IGSU: Pompierii români intervin în insula Corsica!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii