Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii ISU Delta Tulcea au intervenit la mai multe solicitări în week-end-ul trecut

ro

20 Jun, 2022 14:27 975 Marime text
Pompieri. Foto: ISU DELTA TulceaÎn weekend-ul 18 - 19 iunie 2022 peste 20 de apeluri la numărul unic de urgență 112 au fost direcționate către dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Delta” al județului Tulcea, în urma cărora pompierii au desfășurat peste 20 de misiuni.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, sergent major Daniel Năstase, pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au intervenit pentru stingerea a 6 incendii produse.

„Cinci dintre acestea au fost de vegetație uscată și gunoi în localitățile Greci, Babadag, Parcheș și Dunăvățu de Jos, în urma cărora au ars aproximativ 21 de mii de metri pătrați și o intervenție la o locuință în localitatea Ostrov unde din cauza flăcărilor și a fumului, a fost afectată o cameră și aparatură electrocasnică“ - a mai precizat sergent major Daniel Nastase.

                
De asemenea, paramedicii militari au intervenit la 12 cazuri pentru acordarea de asistență și îngrijire medicală și transport specializat la  unitățile medicale din județ. În 3 cazuri, pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență cadrelor medicale în diferite situații. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii