Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti bătuţi în timpul serviciului

ro

15 Aug, 2013 00:00 1421 Marime text
Procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au  dispus reţinerea şi punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent  a relevat faptul că la data de 12 august,în jurul orei 22.00, a ameninţat  şi a  lovit cu pumnii şi picioarele pe doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aceştia fiind sesizaţi prin Serviciul Naţional de Urgenţă 112 să se deplaseze la locuinţa inculpatului.
În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare, potrivit competenţei materiale şi teritoriale, Judecătoriei Constanţa.
Punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură orice justiţiabil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii