Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Rutieră atrage atenţia

ro

22 Feb, 2012 03:20 1414 Marime text

Poliţiştii rutieri din Constanţa, împreună cu reprezentanţii Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, au desfăşurat ieri o activitate în zona unui centru comercial din municipiul Constanţa, având drept scop prevenirea accidentelor care se produc pe fondul consumului de alcool şi droguri.

În cadrul acestui demers, conducătorii auto au fost informaţi despre efectele consumului de substanţe cu efecte psihoactive, droguri şi alcool, şi au primit recomandări cu privire la consecinţele juridice la care se expun în urma conducerii autovehiculului sub influenţa acestora. Pe parcursul acţiunii organizatorii au oferit pliante şi broşuri informative conducătorilor auto.

Totodată, s-a urmărit creşterea gradului de informare a populaţiei cu privire la faptul că numai prin respectarea cu stricteţe a obligaţiilor ce revin participanţilor la trafic, conducători auto, se poate preveni producerea unor evenimente rutiere, unele dintre ele soldate cu consecinţe grave. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare pe raza judeţului Constanţa, mai ales în zonele cu risc ridicat de producere a unor evenimente rutiere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii