Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Percheziții la persoane bănuite de schingiuirea animalelor și folosirea de animale vii pentru dresaj

ro

22 Nov, 2023 10:15 912 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Din cercetări a reieșit că, la data de 15 noiembrie 2023, doi bărbați, de 19 și 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să-l muște pe acesta.
 
În această dimineață, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova efectuează 3 percheziții, în orașul Urlați și într-o comună din județ, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de schingiuirea animalelor și folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.          
 
Din cercetări a reieșit că, la data de 15 noiembrie 2023, doi bărbați, de 19 și 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să-l muște pe acesta.
 
La sediul unității de poliție vor fi conduse două persoane, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
 
Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.

 

Citește și:
Cod portocaliu de vreme rea la Constanța: Toate porturile de la malul Mării Negre, închise din cauza vântului puternic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii