Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română desfășoară acțiunea „Foc de artificii” Comerțul ilegal cu articole pirotehnice se pedepsește cu închisoare

ro

15 Dec, 2021 21:04 1226 Marime text


La nivel național, Poliția Română desfășoară în această perioadă acțiunea „Foc de Artificii”, pentru prevenirea oricăror evenimente negative, generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice.


În acest context, astăzi, 15 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au desfășurat activități informativ - preventive referitoare la producerea evenimentelor nedorite, generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deținerea, comercializarea, importul, transferul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice și juridice, în toată perioada sărbătorilor de iarnă.


Pe parcursul activităților, polițiștii le-au reamintit cetățenilor cele mai importante prevederi legale în domeniu, precum și faptul că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.


Sursă foto: unsplash.com/ Erwan Hesry

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii