Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieton din Valu lui Traian, victima unui accident provocat de un şofer neatent şi de un altul băut!

ro

21 Oct, 2014 00:00 2089 Marime text
Patru persoane, printre care un pieton, au fost rănite uşor în urma unui accident rutier petrecut ieri dimineaţă, puţin înainte de ora 8.00, pe DN 3, în comuna Valu lui Traian, la ieşirea spre municipiul Constanţa.
 
Un şofer grăbit şi neatent a virat stânga din drumul naţional, deşi nu avea voie, încălcând marcajul dublu continuu, moment în care maşina a fost lovită de un alt autoturism care circula pe DN 3 către ieşirea spre Constanţa. Al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuar, unde a acroşat uşor un pieton. Şoferul celui de-al doilea autoturism era băut la volan, aşa că şi el va răspunde penal pentru producerea accidentului, deşi nu l-a provocat, alături de celălalt conducător auto, principalul vinovat de incidentul rutier.
 
„La data de 20.10.2014, în jurul orei 7.41, B.Ş.L., de sex masculin, de 20 de ani, din Valu lui Traian, a condus un autoturism marca Opel, pe DN 3 în localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către municipiul Constanţa şi, ajungând la intersecţia cu strada Pepinierei, efectuează viraj la stânga peste marcajul dublu axial continuu, nu acordă prioritate auto de trecere şi intră in coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de F.M., de sex masculin, de 28 de ani, din Constanta, pe banda numărul 2.
 
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuarul din dreapta, unde a accidentat uşor pe C.V., de sex masculin, de 30 de ani, din Valu lui Traian, care se afla pe trotuar. În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul numitului F.M., acesta a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat“, spun poliţiştii.
 
În urma accidentului, a fost rănit uşor şi şoferul băut şi pasagerul din dreapta sa, o femeie de 22 de ani din Constanţa, dar şi pasagerul aflat pe locul din dreapta-faţă în primul autoturism, un bărbat în vârstă de 27 de ani din Valu lui Traian.
 
Cei doi şoferi vor răspunde penal, primul pentru vătămare corporală din culpă, iar cel de-al doilea pentru că a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea sub influenţa alcoolului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii