Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 800 de minori dispăruți, depistați în luna septembrie

ro

07 Oct, 2023 12:13 673 Marime text
Poliția. Foto: facebook/DGPMBDirecţia de Investigaţii Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor și a persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Potrivit Poliției Române, în perioada  1 – 30 septembrie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situația a 254 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 189 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 33 aveau mandate de arestare preventivă.
 

„Totodată, au fost depistate 21 de persoane care aveau emise mandate europene de arestare,  pentru 9 persoane fiind dispuse sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.
 
De asemenea, în luna septembrie, în urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 1.290 de persoane dispărute, 815 fiind minore“ - au mai precizat polițiștii.

Citește și: 

Material lemnos confiscat în Portul Constanța! A fost întocmit dosar penal (GALRIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii