Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 170 de amenzi aplicate ieri de polițiștii locali din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

11 Jan, 2024 15:17 721 Marime text
Sursa galeriei foto: Primăria ConstanțaPolițiștii locali acționează zilnic în cartiere, în parcuri, în piețe, în zonele de promenadă sau în mijloacele de transport în comun pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Potrivit Primăriei Constanța, doar în cursul zilei de ieri, 10 ianuarie 2024, oamenii legii au verificat mai multe zone din municipiul Constanța și au legitimat 264 de persoane. În urma  controalelor efectuate, au fost aplicate 171 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 64.590 lei.

„Cele mai multe dintre acestea, 38 la număr, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Vă rugăm să nu mai aruncați gunoiul pe stradă și să nu mai depozitați sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor!

În ciuda amplelor campanii desfășurate de Direcția Generală Poliția Locală Constanța, cerșetoria rămâne un fenomen greu de stăvilit în orașul nostru. Ieri, oamenii legii au aplicat 26 de sancțiuni pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului. Nu uitați: Cerșetoria există doar din cauza generozității dumneavoastră!“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța


Tot ieri au mai fost aplicate sancțiuni și pentru pentru lipsa titlului de călătorie valabil, tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii, acte de identitate expirate, comerț neautorizat sau arderea substanțelor sau a materialelor de orice natură în aer liber.

„Acțiunea de ieri s-a desfășurat în colaborare cu lucrătorii Secției 2 Poliție, ai Secției 4 Poliție, ai  Secției 5 Poliție, precum și cu cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

Vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța

Citește și: 

Femeie depistată de polițiștii locali, în timp ce comercializa țigări netimbrate, provenite din contrabandă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii