Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de persoane evacuate în județul Argeș din cauza unor scurgeri de gaze. Anunțul ISU

ro

29 Aug, 2023 10:11 831 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/IGSU
  • Pompierii din cadrul Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Argeș intervin astăzi, 29 august 2023, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov.
 
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș intervin astăzi, 29 august 2023, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov, transmit reprezentanții ISU Argeș.
 
La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.
 
A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun.
 
Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă.
 
Până în momentul de față, aproximativ 120 de persoane au fost evacuate
 
A fost oprită furnizarea gazelor pe conductă.
 
Au fost efectuate măsurători în proximitatea avariei, iar nivelul concentrației de gaze este de 0%.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe strada Serelor din localitatea Bascov, județul Argeș, din cauza unor scurgeri de gaze de la o societate comercială, traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri, acționând forțe MAI.
 
Valorile de circulație sunt ridicate.


Citește și:
LIVE VIDEO+TEXT: Autocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii