Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în județul Tulea, la granița cu Ucraina! Locuitorii avertizați prin RO Alert cu privire la un atac cu drone

ro

14 Dec, 2023 07:35 806 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaNoaptea trecută, în jurul orei 23.00 a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian, mesaj ce a vizat locuitorii din nordul județului Tulcea de la granița cu Ucraina.  

Potrivit ISU Delta Tulcea, existau indicii că asupra teritoriului ucrainean, în apropierea graniței cu România sunt desfășurate atacuri aeriene. 

„Populația din zona de graniță a fost informată prin acest mesaj despre posibilele pericole și a fost sfătuită să nu intre în panică și să ia măsuri de protecție și adăpostire dacă situația o impune. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, sub coordonarea IGSU, împreună cu instituțiile cu rol de apărare monitorizează situația generată de conflictul armat din zona de graniță cu statul Român pentru a oferi protecție și sprijin comunităților din regiune“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Citește și: 

Primarul comunei Ceatalchioi despre drona care a explodat„Primăria nu mai are atribuții în această situație! Sunt alte instituții care gestionează“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii