Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județul Tulcea într-un dosar ce vizează infracţiuni la regimul piscicol. Ce au găsit polițiștii în locuințele suspecților

ro

04 May, 2023 12:22 885 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaIeri, 3 mai a.c., polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, au pus în executare două mandate de percheziție, la domiciliile a două persoane, în vârstă de 42, respectiv 43 de ani, din județul Tulcea, bănuite de comiterea de infracțiuni prevăzute de legislația specială, privind regimul de pescuit și acvacultură.

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, în urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 28 de kilograme icre de crap, 4,3 kilograme de icre negre, 30 kilograme de pește specia sturion, 50 kilograme de pește specia crap, 22 kilograme de pește specia șalau, precum și 6 plase de pescuit de tip monofilament.

„Totodată, în urma activităților au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 motoare de ambarcațiune outboard, pentru care cei în cauză nu aveau documente de provenienţă.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 100 000 lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Tulcea“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul S.A.E.S.P și luptătorilor din cadrul S.A.S. - Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii