Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții de amploare la o societate de energie electrică în orașele Măgurele și Popești-Leordeni

ro

07 Apr, 2022 10:50 1250 Marime text
Perchezitii. Foto: ZIUA de ConstanțaInspectoratul de Poliție Județean Ilfov, prin structurile de ordine publică, rutieră, economic, investigații criminale, echipe chinotehnice, arme și muniții, respectiv acțiuni speciale, desfășoară o amplă acțiune, în sistem integrat, împreună cu jandarmi și pompieri din Ilfov, cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu, RAR, ISCTR și lucrători din cadrul unei societăți de energie electrică, în orașele Măgurele și Popești-Leordeni.

Descinderile au loc Având în vedere importanța asigurării unui climat de ordine și liniște publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în special cele îndreptate împotriva mediului înconjurător. 

Potrivit unui comunicat al IGPR, acțiunea se desfășoară pentru combaterea infracțiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător, pentru combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală și a furturilor de energie electrică, pentru depistarea și identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale de arderi de deșeuri, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru respectarea regimului rutier și pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel național și internațional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii