Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții de amploare în Constanța și în Năvodari Șapte persoane, reținute pentru fapte cu violență

ro

12 Jul, 2014 00:00 1517 Marime text
Polițiștii au descins ieri-dimineață la locuințele unor persoane bănuite de fapte cu violență.

Peste 50 de poliţişti de la Serviciile Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa au participat la operațiune, desfășurând 10 percheziţii domiciliare (8 în municipiul Constanţa şi 2 în oraşul Năvodari), la mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracţiuni de tâlhărie, fapte comise în anul 2014. În urma percheziţiilor au fost ridicate calculatoare, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare, un pistol şi muniţie, deţinute în mod ilegal. 12 persoane au fost conduse la sediul IPJ Constanţa pentru audieri. 7 dintre acestea au fost reţinute pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentate Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie.
Alte 3 persoane, bănuite de participare la comiterea acestor fapte, au fost deja arestate în alte cauze, au transmis oamenii legii.
Conform unei informaţii primite pe surse, poliţiştii cred că printre cei vizaţi la percheziţiile de ieri se află şi autorii jafului comis la o casă de amanet de pe strada Soveja, pe 21 aprilie anul acesta, în a doua zi de Paşti. Amintim că două angajate care se aflau în interior la momentul atacului au fost ameninţate şi agresate. Indivizii au plecat atunci cu bani şi bijuterii.
Menționăm că la activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Ordine Publică, Acţiuni Speciale şi ai Poliţiei Municipiului Constanţa şi Poliţiei Oraş Năvodari.
De asemenea, acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al DIPI. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii