Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale polițiștilor de la Transporturi Constanța la Tulcea! Vizat un bărbat suspectat de furt (GALERIE FOTO)

ro

22 Sep, 2023 19:42 1013 Marime text
Foto: IPJ TulceaLa data de 20 septembrie 2023, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea , din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța,  au pus în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 motoare de ambarcațiune, 4 setci, 4 vintire, un set de rame, precum și componente provenite de la ambarcațiuni.      
      

„Motorul și un set de rame ar fi fost sustrase la data de 18 august 2023, de pe o altă ambarcațiune.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 25.000 de lei.

Bărbatul bănuit a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Tulcea, iar, la data de 21 septembrie 2023, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, care a dispus măsura controlului judiciar“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.                                    


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Citește și: 

Captură impresionantă de droguri! Un suspect, reținut de procurorii DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii