Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionara violata si omorata pentru doua sute de lei

ro

16 Jun, 2010 03:35 1491 Marime text
O bătrână în vârstă de 82 de ani a sfârşit în mod tragic după ce un tânăr a intrat peste ea în casă, a violat-o, după care i-a tăiat gâtul, lăsând-o să moară într-o baltă de sânge.

Nicolae Culin, în vârstă de 25 de ani, a intrat în casă peste Elena Itu, de 82 de ani, din localitatea Mireasa, comuna Târguşor, ieri dimineaţă, în jurul orei 2.00, cu intenţia de a fura. Acesta a pătruns în locuinţa femeii şi a supus-o pe aceasta la perversiuni sexuale, după ce a încercat să o sugrume.

După ce a batjocorit-o, agresorul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a tăiat gâtul pensionarei. Nicolae Culin a mai rămas în locuinţa bătrânei după ce a omorât-o cu sânge rece, căutând ceva de valoare.

În cele din urmă, a sustras din casă suma de 200 de lei, ultimele economii ale femeii.

Bătrâna a fost găsită fără suflare şi aproape decapitată de către un vecin care a strigat la ea să vadă ce mai face. Îngrijorat că aceasta nu răspunde, bărbatul a intrat în casă şi a făcut macabra descoperire.

Nicolae Culin, de 25 de ani, din localitatea Cheia, comuna Târguşor, a fost condus la sediul Postului de Poliţie Târguşor pentru audiere şi verificări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii