Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane, printre care și un copil, implicate într-un accident rutier în județul Neamț (GALERIE FOTO)

ro

14 Oct, 2023 10:07 857 Marime text
Foto: ISU NeamțLa ora 08:35 pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Neamț au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Căciulești din comuna Girov, județul Neamț. 

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM.  Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț. 

Un bărbat de 46 de ani (conducătorul celuilalt autoturism) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital“ - au mai precizat reprezentanții ISU Neamț. 

Foto: ISU NeamțAlte două persoane, o femeie de 41 ani și o minoră de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț. 

Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier. 

citește și: 

Știri Constanța aziFemeie de 70 de ani rănită într-un accident în apropierea Cimitirului Municipal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii