Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panică în Sibiu Un bărbat ameninţă cu un cuţit lumea pe stradă şi distrugea anvelopele unor maşini!

ro

04 Dec, 2023 17:38 778 Marime text
foto: Pexels Un bărbat ameninţa lumea pe stradă, luni, în Sibiu cu un cuţit şi distrugea anvelopele unor maşini, au intervenit poliţiştii şi cel în cauză a fost internat, informează IPJ Sibiu.

Oficial de la IPJ Sibiu 

Conform IPJ SIBIU, în jurul orei 15:00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat amenință cu un cuțit persoanele de pe stradă și distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști care l-au depistat pe bărbatul în cauză.

Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuțit, ridicat în vederea continuării cercetărilor. Din primele verificări efectuate, în urma incidentului nu au rezultat victime. Polițiștii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înțepare cu un obiect ascuțit – tăietor.

Din cauza stării confuze și a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală.





Citește și
 
Dependentă de TikTok și Youtube
Închisoare cu executare pentru o femeie din Constanța care se crede Sfânta Maria!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii