Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panciu Bradul de Crăciun în mijlocul intersecției! Mașinile nu mai au loc să treacă (VIDEO)

ro

05 Dec, 2021 16:19 2263 Marime text

 
  • Autoritățile din Panciu au luat o decizie care nemulțumește participanții la traficul rutier.
  • Bradul de Crăciun este amplasat în mijlocul unei intersecții.

Problema este că mașinile nu mai au destul loc să treacă.
 
Orașul Panciu se pregătește de întâmpinarea sărbătorilor Crăciunului, prin amenajarea micuței urbe. Autoritățile au montat deja bradul, iar locul ales este chiar în mijlocul orașului, în intersecția de la monument, informează Vrancea 24.
 
Problema este că bradul este atât de dezvoltat încât încurcă în trafic șoferii, nu numai din punct de vedere al vizibilității, ci efectiv mașinile trec pur și simplu printre crengile sale. Rămâne de văzut cum va reacționa Poliția Rutieră în acest caz.
 
 
Problema este că bradul are crengile laterale din partea de jos atât de mari că mașinilor nu le mai rămâne loc destul pentru a trece, după cum se vede și dintr-un scurt clip video, în care un autovehicul intră puțin pe sensul opus pentru a nu le atinge.

UPDATE. Oficial de la IPJ Vrancea

În cursul zilei de astăzi, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au efectuat verificări privind îngreunarea circulației prin amplasarea unui brad în centrul localității.


Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziționeze și să monteze un brad într-un scuar din zona intersecției străzilor Nicolae Titulescu și Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun.



Din cauza dimensiunilor crengilor, circulația rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezența unei echipe a societății, care a toaletat bradul.



Totodată, societatea comercială a fost sancționată potrivit Codului Rutier. În acest moment, circulația se desfășoară în condiții normale. -IPJ Vrancea








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii