Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune de salvare a ARSVOM pe Marea Neagră pentru salvarea unui marinar egiptean (GALERIE FOTO)

ro

29 Jul, 2023 08:13 1129 Marime text
Foto: ARSVOMÎn data de 28.07.2023, în jurul orei 18:30, s-a solicitat intervenția cu o unitate SAR din cadrul Agenției Române pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare, pentru efectuarea unei operațiuni Medevac. 

Potrivit reprezentanților ARSVOM, nava SAR ARES, cu echipajul Enache Constantin- comandant, Petcu Ștefan Roti - timonier și Aliu Marius- mecanic, s-a deplasat cu o viteză de 25 noduri către direcția indicată, pentru a prelua de la bordul navei MV NORAN, un bărbat de origine egipteană, care acuza dureri foarte mari, suspect de blocaj renal.

„Solicitarea a fost făcută via MRCC, în numele Căpităniei Sulina.
Bolnavul a fost preluat de către echipajul navei Sar Ares, la bordul navei aflându-se și o asistentă, care i-a acordat bărbatului primul ajutor.
La ora 20:30, nava SAR Ares a acostat în Portul Sulina. Bărbatul a fost transportat in condiții de siguranță și predat la mal unui echipaj de ambulanță“ - au mai precizat reprezentanții ARSVOM.

Citește și: 

UPDATEVelier cu șase persoane la bord, în pericol pe Marea Neagră în apropiere de Mangalia. Intervine ARSVOM (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii