Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Ilfov despre scandalul din complexul rezidențial

ro

23 Sep, 2023 18:12 984 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În urma aprobatorului administrat, polițiștii orașului Pantelimon au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de bărbatul de 43 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

În cazul privind incidentul din localitatea Dobroești sesizat la data de 22 septembrie 2023, în jurul orei 19:36, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov precizează:

În urma aprobatorului administrat, polițiștii orașului Pantelimon au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de bărbatul de 43 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
"Un domn deranjat de copii în parc, că fac gălăgie": Scandal într-un complex rezidențial. Cetățean turc, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii