Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe DN2A, spre Hârșova. Un microbuz s-a răsturnat! (FOTO+VIDEO)

ro

31 Dec, 2023 08:51 3280 Marime text
  

Un eveniment rutier a avut loc azi, 31 decembrie, în județul Constanța. 

Este vorba despre un a ccident rutier  pe DN2A, la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu spre localitatea Hârșova.

Evenimentul rutier s-a produs între un tractor și un microbuz. La fața locului se află două Saj B2, trei Smurd B și ATPVM(Autospecială transport personal şi victime multiple)

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.




UPDATE 1

Potrivit ISU Dobrogea, evenimentul s-a soldat cu trei victime conștiente, neîncarcerate. Microbuzul este răsturnat. 

Intervine Detașamentul  Medgidia cu 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 ATPVM, 1 SMURD B2, PTS Cuza Voda, Stația Hârșova cu 1 SMURD B2, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD, transmite ISU Dobrogea. 


UPDATE 2

Cinci ocupanți în microbuz, toți au fost evaluați medical, o singură femeie pleacă la spital, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Microbuzul mergea spre Brăila. 




UPDATE 3

În microbuz au fost cinci persoane din care: trei au refuzat sa fie consultate, o victimă (bărbat) cu escoriații a refuzat transportul la spital și o femeie ce prezintă traumatism de membru superior și traumatism toracic, conștientă, a fost transportată la Spitalul Județean, informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa


UPDATE 4-Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 31 decembrie a.c , în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul pe DN 2A, la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu,  s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-ar fi produs între un microbuz de transport persoane și un tractor.

Din primele informații rezultă ca în microbuz s-ar fi aflat 4 călători, unul dintre aceștia fiind rănit ușor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare. 

Din cauza accidentului rutier, traficul în zonă se desfășoară pe o singură bandă.

UPDATE 5 

Potrivit primelor informații, șoferul care conducea tractorul era băut, cu o alcoolemie de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE 6 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în urma unui accident în care au fost implicate un utilaj agricol și un
microbuz, circulația este oprită pe DN 2A Hârșova – Constanța, pe raza localității Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Unul dintre cei patru pasageri din microbuz a suferit leziuni.

Traficul se desfășoară deviat, pe străzi din interiorul localității, până după ora 10.00, când se estimează reluarea pe DN 2A.

UPDATE 7

Elicopterul Smurd a plecat de la locul evenimentului. 


Citește și:

Șoferi de 19 ani, implicați într-un eveniment rutier cu victime

.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii