Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe DN 2A, din apropierea comunei Crucea! Șapte persoane au ajuns la spital (GALERIE FOTO)

ro

20 Nov, 2023 14:46 1207 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU ConstanțaLa data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, în apropierea comunei Crucea, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un ansamblu rutier condus de un bărbat, de 52 de ani, și un microbuz condus un bărbat, de 41 de ani, care ar fi circulat în aceeași direcție. 

„Ca urmare a impactului, microbuzul  s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier au fost răniți 7 pasageri aflați în microbuz. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATE ISU ConstanțaAccident rutier la ieșire din Crucea spre Gălbiori! Un TIR și un microbuz cu opt persoane sunt implicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii