Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanţa Carambol rutier pe Podul de la Medgidia. Printre victime şi un copil. Dinamica accidentului (galerie foto)

ro

14 Dec, 2018 00:33 6645 Marime text
Puţin înainte de miezul nopţii IPJ Constanţa, prin purtătorul de cuvânt Cristina Vasile a făcut publică dinamica accidentului care a avut loc, aseară, la Medgidia, peste Podul rutier de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră.

„Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 73 de ani, care a condus un autoturism marca Daewoo pe strada Independenței, dinspre strada Lupeni către Dezrobirii și, ajungând pe podul rutier, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care, în urma impactului, a fost proiectat în alte două autoturisme (unul venea din sens opus, celălat circula pe același sens)”, spune Vasile.
 
Aceasta a mai declarat că „autoturismul marca Daewoo a rămas pe banda nr. 2 a sensul său de mers, orientat către strada Lupeni, a fost lovit de un autoturism, proiectandu-l  pe acesta într-un  autoturism marca Mazda”.
 
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului,  precum și a unui minor aflat pe bancheta din spate, din auto vinovat.
 
Sursa foto: SAJ Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii