Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O mașină a lovit mai multe persoane în curtea Mănăstirii Cernica. Una și-a pierdut viața

ro

10 Jul, 2022 16:13 1445 Marime text
Imagine de la un accident, foto: ISU Giurgiu
UPDATE- Oficial de la IPJ Ilfov 

Având în vedere evenimentul rutier produs pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica, astăzi 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, revenim cu următoarele  precizări:

În urmă primelor verificări efectuate a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica, a acroșat 2 persoane de sex feminin.

Pentru femeia de 63 de ani a fost declarat decesul, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatele alcooltest și drug test, rezultatul fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanțe psihoactive, la volan.

Totodată bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulației publice, prevăzut cu o poartă de acces și barieră, intrarea fiind condiționată de achitarea unei taxe.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și, respectiv vătămare corporală din culpă.




Cumplit accident produs, duminică la amiază, în Ilfov. Un autoturism a lovit mai multe persoane aflate în curtea unei mănăstiri. Din impact, una dintre victime a murit.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul a avut loc duminică, 10 iulie, în jurul orei 14:30. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism a lovit mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări și investigații.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, fiind  declarat decesul.



Sursa: romania24.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii