Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicio zi fără accidente… O manevra greşită l-a băgat pe un motociclist în spital

ro

18 Aug, 2015 00:00 2786 Marime text
Motocicliştii sunt, de multe ori, victime ale accidentelor. Dar să fim realişti: nu întotdeauna este vina altcuiva! Şi iubitorii de motoare fac manevre greşite şi se trezesc loviţi de maşini. De exemplu, ieri, S. Florin Ion, un tânăr de aproximativ 34 de ani, a condus motocicleta Honda pe DC 86. Greşeala lui a fost, aşa cum spun poliţiştii, că nu a păstrat distanța de siguranță în mers şi a lovit în plin un autoturism, condus de un turist (B. Adrian) în vârstă de 27 de ani, care intenționa să vireze la stânga.
 
În urma accidentului, tânărul motociclist a fost rănit, însă, la sosirea medicilor, s-a constatat că acesta era conştient şi cooperant. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Mamaia și Năvodari, în zona Scoica Land. O perioadă, s-a circulat greu pe sensul Constanţa - Năvodari. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs acest incident rutier.

În cursul după-amiezii, s-a mai produs un accident, la ieşire din Valu lui Traian spre Murfatlar. Din fericire, nu au existat persoane rănite, ci doar pagube materiale. În acest incident, au fost implicate un Chevrolet şi un tractor. Dacă tractorul a ieşit cât de cât cu faţa curată din accident, Chevroletul s-a cam boţit.
 
Sursa foto: facebook (InfoTrafic)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii