Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Ucraina și cei doi copii ai săi, răniți într-un grav accident rutier în județul Tulcea

ro

04 Jan, 2023 12:56 4577 Marime text
Accident rutier. Foto: IPJ TulceaUn autoturism înmatriculat în Ucraina a fost bimplicat în această dimineață într-un grav accident rutier în județul Tulcea. 

Potrivit IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 04 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați, prin apel 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești.

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că, o femeie de 37 de ani, din Ucraina, care conducea un autoturism pe DN22/E87, din direcția localității Niculițel către Isaccea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un arbore de pe aliniament.

În urma impactului, conducătoarea auto și doi pasageri aflați în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la o unitate spitalicească din Tulcea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Potrivit martorilor victimele sunt femeia din Ucraina și cei doi copii ai săi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii