Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiune în familie, la Galați! Soția la spital, soțul la Poliție

ro

13 Dec, 2023 18:14 914 Marime text
La data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 07:49, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soț, care i-ar fi provocat mai multe răni cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau la domiciliu, în satul Malul Alb, comuna Drăgănești, județul Galați. 

La adresa indicată au ajuns în scurt timp polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat atât agresorul, un bărbat de 53 de ani, cât și apelanta, soția acestuia.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, precum și în vederea examinării medico-legale, transmite IPJ Galați. 

Ulterior, bărbatul de 53 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În cauză, a fost efectuată cercetarea la fața locului și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.




Citește și:

Agresiune șocantă în Primăria Belcești, județul Iași!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii