Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fată de 15 ani și un tânăr de 20 de ani, reținuți la Constanța pentru tâlhărie. Ar fi atacat și jefuit mai multe persoane

ro

13 Jul, 2023 14:10 928 Marime text
La data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, două persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate a rezultat că, la data de 6 iunie a.c., cele două persoane, un bărbat, de 20 de ani, și o minoră, de 15 ani, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de un telefon mobil și suma de 10 lei, pe o alee pietonală din Parcul Tăbăcăriei din municipiul Constanța, prejudiciul fiind de 300 de lei.
 
Ulterior, la data de 26 iunie a.c., ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de o geantă în care se aflau un telefon mobil și suma de 50 de lei, pe strada Pescarilor din municipiul Constanța, prejudiciul fiind de aproximativ 750 de lei.
 
La data de 8 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de o sacoșă în care se aflau un telefon mobil și suma de 750 de lei, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, prejudiciul fiind de aproximativ 1.300 de lei.
 
La data de 10 iulie a.c., persoanele în cauză ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de un telefon mobil și suma de 20 de lei, într-o stație de mijloace de transport în comun din municipiul Constanța, prejudiciul fiind de 900 de lei.
 

„La data de 12 iulie a.c., persoanele bănuite au fost reținute, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Ulterior, au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
 Citește și: 

Azilele groazeiPercheziții la domiciliu și punctele de lucru ale firmei pe care funcționau căminele de bătrâni închise la Eforie. Ce spun oficialii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii