Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O betonieră și un autoturism implicate într-un accident în județul Prahova

ro

04 Dec, 2023 09:01 696 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Florești, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o betonieră și un autoturism.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului.

Circulația rutieră este restricționată pe ambele benzi ale sensului de mers către București, valorile de trafic fiind în creștere.
 
Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în orașul Baicoi, pe DN1.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion (cifă), precum și cei 2 ocupanți ai acestora.

În urma impactului, a fost ranit ocupantul autoturismului  care a necesitat ingrijiri medicale la fața locului (este conștient și cooperant).

„Inițial, conform apelului la 112, exista informația ca acesta ar fi încarcerat, însă aceasta informație nu s-a confirmat. În acest moment, șoferul autoturismului este transportat la spital. Forțe alocate: o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD“ - au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Citește și: 

Tânără de 24 de ani decedată într-un cumplit accident rutier în județul Suceava! Alți trei tineri transportați la spital (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii