Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără de 24 de ani decedată într-un cumplit accident rutier în județul Suceava! Alți trei tineri transportați la spital (GALERIE FOTO)

ro

04 Dec, 2023 08:53 870 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU SuceavaUn grav accident rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul comunal DC 65, care face legătura între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni din județul Suceava. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

"În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele şi le-au predat cadrelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului. Din nefericire, pentru una dintre victime, o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.


Ceilalţi trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizaţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Suceava.

Conform sursei citate, la faţa locului, pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis două autospeciale. 

Citește și: 

Accident rutier în Stațiunea Mamaia, zona Hanul Piraților. O mașină a intrat în parapet (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii