Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri şi eliberări din funcţii semnate de Ludovic Orban. Andrei Tinu a fost schimbat. Ce alte schimbări s-au mai făcut

ro

12 Dec, 2019 01:08 4634 Marime text
 
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 997 de ieri, 11 decembrie, au fost publicate mai multe decizii semnate de Ludovic Orban, primul ministru al României.

Una dintre ele vizează eliberarea lui Dragoş Cosmin Niculescu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, la Agenţia pentru Agenda Digitală a României, şi numirea în locul său, pe acelaşi post, a lui Ioan-Sabin Sărmaş.

De asemenea a mai semnat deciziile privind numirea lui Clement Negruţ, în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei primului ministru, a lui Mironel Panţuroiu, ca secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, şi a lui Cosmin Marcovici, ca secretar de stat la Ministerul Culturii.

Tot în acelaşi monitor a mai fost publicată şi decizia privind eliberarea lui Andrei Tinu, din funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Cetăţenie, în locul său fiind numită Adriana-Elena Moţa.  

Ultima decizie din monitorul 997 se referă la exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Liviu Dominic Dumitru, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar de stat la Ministerul Sănătaţii.

Tot ieri au mai fost publicate, în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 998, trei decizii.

Primele se referă la revocarea lui Cornel Brezuică din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu şi numirea în locul său a lui Mihail-Dan Dojană, precum şi decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Liliana Anghel, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general la Ministerul Fondurilor Europene.

Toate deciziile sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.  

Facem preciuarea că Andrei Tinu era pe acest post din noiembrie 2015.

Sursa foto: Guvernul României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii