Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:00 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât” Ce a postat soția tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia când a aflat că a murit și al treilea coleg

ro

18 Jul, 2021 20:48 1390 Marime text
  • Astăzi, în Germania, a murit și a treia dintre victimele incendiului de la Petromidia.
 
Unul din cei transportați cu avionul la un spital din Germania.
 
La aflarea tristei vești soția lui Iulian Atansaiu a postat câteva gânduri răvășitoare pe contul său de Facebook.
 

„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât...
În primă fază mi-a ars sufletul și tot ce aveam viu în mine, după asta mi-a plâns sufletul când credeam că nu mai am lacrimi, când am aflat de nea Mihai compresoristul (că așa îl stiu eu de la Iulian)... iar aseara mi-a jelit și inima și sufletul din nou, și eu care credeam că am ajuns la maximă saturare [🤦🏼‍♀️] îmi imaginam cum se fac bine, apoi speram și mă rugam să nu sufere, măcar Marian să scape [😑] [😥] să pot merge la el, să povestim, să îmi povestească despre Iulian al meu [😑] [😑] [😑] să îl rog din suflet să nu îl uite niciodată [🙏] [🙏] [🙏]
Acum sunt toți 3 acolo sus împreună, acum rog în strigăt disperat pe absolut oricine citeste acest mesaj, nu îi uitați, este singurul lucru care îl mai putem face pentru băieții noștri!!! [🙏] [🙏] [🙏] Cel mai rău doare gândul că pot fi dați uitării [😥] [😑] [😥]
P.S. iar dacă vă întrebați ce fac băieții sus, vă zic eu, au plecat băieții la pescuit [🎣] Pescuitul ar fi raiul lor!!!”

 
Reamintim că astăzi, al doilea pacient rănit în explozia de la Petromidia a decedat.

Anunțul a fost făcut de societate, printr-un comunicat de presă. Bărbatul se afla în Germania, după ce a fost transferat alături de un alt coleg de la Spitalul de Arși din Capitală.

„Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare - transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical.

Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat”, au transmis reprezentanții Petromidia.

Din păcate, și colegul său s-a stins din viață pe 13 iulie. Cei doi pacienți, care prezintau arsuri pe 35% din suprafața corpului au fost transferați în Germania, internați la Sana Klinikum Offenbach, spital din orașul cu același nume, din regiunea Hessen, cu o populație de peste 6,6 milioane de locuitori. 

Amintim că pe 2 iulie 2021, la ora 12:16 a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari, județul Constanța.

În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum.

Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul  județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii