Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul decedat în deflagrația de la Petromidia Năvodari ar fi împlinit astăzi 32 de ani

ro

16 Jul, 2021 17:31 8877 Marime text
  • În urma acestuia a rămas o soție îndurerată și o fetiță ce abia a împlinit doi ani.

Iulian Atanasiu, tânărul care și-a pierdut viața în urma unei explozii produse la Rafinăria Petromidia Năvodari urma să își serbeze astăzi, 16 iulie, ziua de naștere, când ar fi împlinit vârsta de 32 de ani.

Acesta a fost condus pe ultimul drum în data de 4 iulie 2021, la două zile de la deflagrația care a avut loc la Rafinăria Petromidia.

În urma acestuia a rămas o soție îndurerată și o fetiță ce abia a împlinit doi ani.

La slujba de înmormântare care a avut loc la biserica Sfântul Nicolae, din Năvodari au participat zeci de persoane, membrii ai familie, prieteni dar și colegii tânărului.

Reamintim că în incendiu au fost răniți Laurențiu Gabriel Zaim, Mihai Caplat, Pavel Condurache și Marian Crăciun Marian, iar Iulian Atanasiu, în vârstă de 31 de ani, a decedat.

În urmă cu câteva zile, unul dintre pacienții care au ajuns în Germania pentru tratament de specialitate a decedat, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale. Cel care s-a stins din viață este Mihai Caplat.  

Reamintim că, în data de 2 iulie 2021, la ora 12:16 a fost anunțată printr-un apel la 112, o deflagrație urmată de un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari, județul Constanța.

Citește și: 

Tinerețe răpită cruntCronologia exploziei de la Rafinăria Petromidia. Un mort și cinci răniți 

„Sunt văduvă la 33 de ani cu un copil orfan de doi ani”Emoționanta postare a soției celui decedat în explozia de la Petromidia 

O altă postare a soției tânărului mort în incendiul de la Petromidia„Ziua e bine, sunt oameni în jur. Daaaaar pedeapsa vine noaptea” 

Mesajul de după înmormântare al soției tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia„Odată cu tine a ars fiecare bucățică a sufletului meu” 

„Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile”Soția tânărului mort în deflagrația de la Petromidia o nouă postare pe Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii