Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, nemulţumit de decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu (rechizitoriu)

ro

26 Jun, 2015 00:00 2152 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a atacat, cu contestaţie, decizia Iuliei Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, din data de 18 iunie.
 

În urmă cu o săptămână, instanţa a dispus începerea judecăţii în dosarul în care Constantinescu a fost deferit Justiţiei alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al preşedintelui CJC şi producător general al TVR, şi de Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC. În cauză au mai fost trimişi în judecată Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală, Fundaţia Fantasio, în sarcina căreia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală, şi Fundaţia Culturală Thalia, suspectată de complicitate la evaziune fiscală. Contestaţia lui Nicuşor Constantinescu va fi trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa.
 
Constantinescu este judecat în această cauză sub control judiciar, el neavând voie, printre altele, să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Constantinescu, Cristian Zgabercea, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Thalia (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii