Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nea Radu“, găsit spânzurat într-o fostă unitate medicală, în Constanţa. Un tânăr, fără suflare, la Ostrov

ro

24 Mar, 2016 00:00 1665 Marime text
Un constănţean a fost găsit spânzurat, ieri-dimineaţă, într-o anexă situată vizavi de fosta secţie medicală de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.
 

Bărbatul avea 63 de ani şi a fost găsit fără suflare. Potrivit martorilor, aceştia îl ştiau de „nea Radu“, om fără adăpost. El trăia din cerşit, iar banii pe care îi câştiga îi dădea pe mâncarea câinilor de pe stradă.
 
Oamenii aflaţi la faţa locului au spus că nea Radu era cunoscut de multe persoane din cadrul spitalului. Bărbatul era originar din partea Moldovei şi s-ar fi spânzurat în locul în care se adăpostea, mai exact, într-o fostă unitate medicală din spital.
 
Tot ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ostrov au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o anexă a unei locuinţe din localitate se află un tânăr spânzurat. Poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că el ar fi recurs la acest gest pe fondul unei depresii.
 
Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii