Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năsăud. Accident mortal. Conducea un BMW, cu volan pe dreapta, deși nu avea permis. Mașina este de nerecunoscut

ro

25 Oct, 2020 01:31 3084 Marime text
  • Accident rutier, în orașul Năsăud, pe bulevardul Grănicerilor. 

Polițiștii rutieri din Năsăud și cei ai Serviciului Rutier au intervenit, în această noapte, ca urmare a producerii unui accident rutier în orașul Năsăud, pe bulevardul Grănicerilor.
 
Potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud, „au fost implicate două autoturisme, iar în urma accidentului, din nefericire, unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 32 de ani, din Dumitra, a decedat și alte două persoane, un bărbat si o femeie, pasageri în același autoturism au fost răniți și transportate la spital”.

Celălalt autoturism implicat a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Nepos, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform verificărilor efectuate bărbatul, de 32 de ani, care conducea un BMW cu volan pe dreapta, are permisul de conducere anulat.

Pentru aproximativ o oră și jumătate, traficul a fost blocat în zona producerii accidentului, iar polițiștii au deviat circulația pe rute alternative.

Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza exactă și împrejurările în care a avut loc evenimentul.
 
Sursa foto: IPJ Bistrita Nasaud
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii