Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoană din Târgu Mureș reținută pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

ro

31 Aug, 2023 15:44 1069 Marime text
  • La data de 31 august 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
La data de 31 august 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, transmite un comunicat din partea DIICOT.
 
Măsura a fost dispusă după ce, la 30 august 2023, inculpatul a fost depistat deținând în autoturismul său, cantitățile de aproximativ un kilogram de drog de mare risc (3-CMC) și 300 de grame canabis, destinate comercializării.
 
În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Mureș cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș.
 

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IGPR: Infrastructură informatică de tip malware, confiscată în urma cooperării internaționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii