Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motanul, încarcerat pentru 29 de zile Şi-a omorât iubita din cauza alcoolemiei, geloziei şi a lipsei de mâncare

ro

29 Mar, 2013 00:00 1671 Marime text
Ştefan Mircea-Ionel, zis „Motanul”, în vârstă de 40 de ani, din Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanţa şi nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Totul a avut loc pe strada Măceşului, din cartierul Km 5.

Probatoriul administrat în cauză de procurori pe parcursul urmăririi penale a relevat ca stare de fapt că, în noaptea de 26/27 martie, în cadrul unei relaţii de concubinaj tensionate şi conflictuale, datorate geloziei sau consumului frecvent de băuturi alcoolice atât de către inculpat, cât şi de către victimă, în locuinţa comună din municipiul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a ucis-o pe concubina sa, T.D.D., în vârstă de 51 de ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu o bară metalică, lungă de circa 1,20 m şi cu diametrul de 5 cm (prelungitor al unei sape de foraj puţuri) peste membrele superioare şi inferioare şi i-a provocat mai multe plăgi despicate cu hemoragie masivă la nivelul picioarelor, cu consecinţa decesului.
În cursul audierii, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei, explicându-şi acţiunea agresivă prin aceea că o găsise pe victimă în stare de ebrietate şi că totodată aceasta nu cumpărase alimente şi nu pregătise nimic de mâncare.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de omor este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii