Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Moarte suspectă în Sectorul 2!

ro

29 Dec, 2023 20:10 1038 Marime text
O femeie a fost găsită vineri moartă în Sectorul 2 al Capitalei. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiștii din Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei fac cercetări.

Polițiștii de la Secția 8 au fost sesizați vineri, prin apel la 112, de o femeie cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată.



Este vorba de o femeie în vârstă de 86 de ani

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză. Este vorba de o femeie în vârstă de 86 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 


UPDATE 1-Oficial de la Poliția Capitalei 

La data de 29 decembrie 2023, Secţia 8 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, o femeie, în vârstă de 86 de ani. 

Sursa citată a precizat că dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.


UPDATE 2

Surse judiciare au precizat că suspect în acest caz este nepotul victimei, un adolescent, care a fost prins şi dus la audieri, scrie stiripesurse.ro 



Citește și:

Tânără ucisă de propriul frate după o dispută pe tema cadourilor de Crăciun



Sursa: stiripesurse.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii