Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Cadariu vizitează plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria. „Trist! Nu îmi place cum arată“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 Jun, 2022 13:42 2233 Marime text
După susținterea conferinței de presă, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, însoțit de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, senatorul Septimiu Bourceanu, deputatul Marian Cruşoveanu și directorul general al Administrației Bazinale Apele Române Dobrogea Litoral Hristu Uzun, vizitează plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria.


Ministrul Cadariu spune că prin întâlnirea de astăzi cu operatorii economici a marcat practic deschiderea sezonului estival.

La plaja din fața hotelului Tomis se vopseau niște podețe de lemn care urmau să facă legătura între beach bar și linia de șezlonguri, astfel încât comenzile să decurgă cât mai repede , iar accesul părinților cu copii în cărucior să fie mai ușor .,  a spus prefectul Coșa. 



Între timp au fost soluționate și problema plajelor din stațiunea Mamaia, una dintre problemele ridicate de operatorii din turism.

Prefectul Coșa cheamă turiștii la Mamaia.

Veniți la Mamaia! E mare, e soare, e foarte frumos! Hotelierii vă așteaptă ca în fiecare an, însă anul acesta, cu condiții mult mai bune și cu servicii mai bune. 

 

Ajuns la Palatul Regal, Cadariu a fost foarte concis, spunând: Trist! Nu îmi place cum arată.


 Ne vom implica în sprijinul societății Mamaia SA și cu Direcția Juridică de la minister pentru a scurta pe cât posibil termenele, astfel încât, dacă este posibil să rezolvăm problema în cursul acestui an, cu atât mai mult, cei de la Ministerul Culturii ne-au informat că ar avea sume disponibile pe care să le aloce pentru o restaurare. Suma este de aproximativ 2 milioane de euro.


Noi încercâm să găsim soluții din momentul acesta, pe viitor. Ministerul Culturii va decide ce funcțiune va avea monumentul istoric. Eu sper să intre în circuitul public, fie ca obiectiv cultural, fie ca obiectiv turistic.”, a spus Cadariu.  




Ulterior, ministrul va fi prezent la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța, unde va discuta împreună cu inspectorul școlar general Sorin Mihai și directorul școlii Semra Curtomer despre oferta educațională și importanța învățământului dual în formarea profesioniștilor din turism.



În cea de-a doua parte a programului, demnitarul se va deplasa spre Mangalia, unde, alături de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, primarul municipiului Mangalia Cristian Radu și viceprimarul municipiului Mangalia Dragoș Angelescu, va vizita portul turistic.



În continuare, va fi prezent la o nouă ședință de lucru cu autoritățile locale și operatorii economici care își desfășoară activitatea în partea de sud a litoralului românesc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii