Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj Ro-Alert! Doi lei au scăpat din cușcă de la o Grădină Zoologică din România

ro

09 Jun, 2022 11:43 1207 Marime text

Leu, foto: Pexels A fost alertă printre suceveni, în această dimienață, după ce doi lei au scăpat din cușcă la Grădina Zoologică din Rădăuți.


Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, îndemnându-i pe cetățeni să evite zona.


 Mesajul Ro-Alert indică o alertă extremă.
 

„A fost semnalată prezența necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuți, în proximitatea Zoo. Evitați zona și fiți prudenți. Păstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea sau să le hrăniți”, este indicația dată de autorități prin mesajul de alertă.


Anunțul ZOO Rădăuți 

În dimineața zilei de 9 iunie, în timpul igienizării cuștilor, doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora și au rămas liberi în parcul Zoo.

Imediat, s-a activat planul pentru situații de urgență, perimetrul parcului Zoo fiind asigurat de forțele de ordine ( Poliție, Jandarmerie și Poliție Locală ). A fost chemat medicul veterinar Constantin Lazăr , care a tranchilizat ambele feline, ( ora 09:32 - leoaica, ora 09:36 - leul ). Perimetrul parcului Zoo este în siguranță în momentul actual!

Mulțumim autorităților și medicului veterinar Lazăr Constantin, care au gestionat cu profesionalism această situație!

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de mesajul RoAlert. Vă asigurăm că nicio clipă populația municipiului Rădăuți nu a fost pusă în pericol, mai mult, în acel moment, în parcul Zoo nu existau vizitatori!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii