Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de condoleanţe pentru tânărul decedat la Castelu. „Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe “De ce, nașule?”

ro

30 Jul, 2022 09:32 13868 Marime text
Accident de muncă. Un cumplit accident de muncă a avut loc ieri după amiază în localitatea Castelu, judeţul Costanţa. Doi muncitori care lucrau la o reţea de canalizare au fost surprinşi de un mal de pământ.

Unul dintre ei a fost acoperit de pământ şi, cu toate eforturile depuse de salvatori nu a mai putut fi salvat. 

Cel de-al doilea muncitor a fost salvat după mai multe ore în care pompierii s-au străduit să îl scoată în siguranţă de sub pământ. 

Tânărul decedat avea doar 33 de ani şi era tatăl a două fetiţe care au rămas singure. 

Îşi creştea singur cele două fete, iar în toamnă urma să se căsătorească. 

Dragoş Toader. Foto: Facebook-Luigi FrigioiuPe Facebook a fost postat un mesaj de condoleanţe pentru tânărul care a plecat prea devreme dintre cei vii. 

„Dumnezeu e nedrept când nu ne cheamă în ordinea în care ne-a trimis pe pământ. Nu înțeleg de ce ia la el tineri nevinovati. Ca profesor, durerea e și mai mare când înaintea ta pleacă un tânăr fost elev.

Dragoș Toader mi-a fost elev, acum vreo 20 de ani, în prima clasă coordonată la Școala din N Bălcescu. Rar mi-a fost să văd un ghinionist mai mare. În scurta sa existență, a atras ca un magnet toate necazurile posibile. A rămas orfan de tată de copil. Apoi, și-a crescut singur fetițele (ca două păpuși) părăsite de mamă. Deși, uneori, problemele îl copleșeau, nu s-a plâns niciodată.

În septembrie, urma să intrăm în biserică din comună, ca să-l “nășesc” într-un nou început de drum. Dumnezeu s-a opus. Intru acum în biserică ca să-l conduc pe ultimul drum. Nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai zic.


A murit stupid, după un ultim ghinion: la muncă, un mal de pământ surpat, s-a prăbușit peste el. Avea doar 33 de ani. Sper că a plecat spre cer într-o lume mai bună, pe o cale dreaptă. Ptr că, pe pământ, complicat i-a fost drumul. Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe: “De ce, nașule?”

Dumnezeu să te odihnescă în pace, finule Dragoș, și să-ți ajute fetele să meargă înainte! Dacă există “lumea cealaltă” cu siguranță, ne vom revedea, mai devreme sau mai târziu...“ - se arată în mesajul transmis de Luigi Frigioiu pe pagina sa de Facebook. 

Citeşte şi: 

UPDATE. O persoană a decedatAlertă în localitatea Castelu, județul Constanța. Două persoane surprinse de un mal de pământ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii