Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic, fără drept de practică în România Doi sirieni care lucrau la un cabinet stomatologic, reţinuţi

ro

31 Mar, 2023 10:59 1104 Marime text
foto: Pexels Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată.

Oficial de la Poliție 

La data de 30 martie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale a efectuat activităţi operative, în vederea depistării a doi cetăţeni sirieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

„În fapt, unul dintre aceştia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România”, informează un comunicat al DGPMB.

Cu sprijinul Inspectoratului General pentru Imigrări s-a reuşit depistarea celor doi bărbaţi, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar după efectuarea activităţilor procedural-penale s-a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii