Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:34 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri anti-Covid Aproape 100 de obiective din Tulcea, verificate de polițiști!

ro

24 Mar, 2021 15:46 739 Marime text


Aproape 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei au fost aplicate de polițiștii din Tulcea în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid în vigoare.

Au fost verificate 99 de obiective și locații în cadrul controalelor.

Iată comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea:

În ultimele 24 de ore, peste 140 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 99 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 170 persoane și verificate peste 70 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii