Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturii din infern Drama unui locatar din blocul mistuit de flăcări. În urmă cu două luni și-a pierdut și soția (VIDEO)

ro

17 Dec, 2021 12:02 27441 Marime text
Unul dintre locatarii blocului mistuit de flăcări din municipiul Constanța povestește cu lacrimi în ochi momentele de groază prin care a trecut în noaptea în care a rămas și fără casă și fără mașină. 

Drama acestuia este cu atât mai mare, având în vedere că în urmă cu aproximativ două luni i-a decedat soția. 

Bărbatul a precizat că a ales să lucreze atât în zilele de Crăciun cât și în noaptea de Revelion pentru a trece mai ușor peste aceste sărbători. 

„Băiatul a intrat în panică și ne-am îndreptat către ușă. Am încercat să ieșim din clădire cum am putut. Băiatul a început să strige după ajutor și cu ultimele puteri am reușit să ajungem, la subsol. Au fost momente critice, când am ieșit eram plini de fum și abia putem respira. Am fost în tare de șoc. Peste noi au trecut și alte necazuri. Acum două luni băiatul meu și-a pierdut mama și eu soția. Este foarte greu. Cu cinci zile înainte de a-mi pierde soiția, băiatul a început să plângă și m-a întrebat dacă nu cumva este un blestem tot ceea ce se întâmplă. Am reușit să ducem câteva lucruri la sora mea la Ovidiu“ - a declarat bărbatul. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii