Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu un puternic impact emoțional Un bărbat iese din flăcările din parcarea blocului de pe strada Nicolae Grindeanu, din Constanța (VIDEO)

ro

17 Dec, 2021 10:56 7089 Marime text


Noi imagini surprinse de camerele de supraveghere situate la un bloc învecinat imobilului de pe strada Prelungirea Srg. Nicolae Grindeanu, din municipiul Constanța! În timp ce în parcare flăcările cuprindeau mare parte din suprafață, un bărbat a ieșit fugind cu geaca arsă pe el din infern.

Imaginile sunt cu un puternic impact emoțional.



Reamintim că una dintre persoanele care a ajuns la spital în urmaevenimentului este un militar. Acesta prezintă arsuri de căi aeriene superioare şi arsuri de gr.II  şi III pe 7 % din suprafata corporala. Este internat pe secția de chirurgie plastică/terapie intensivă. Este în momentul de față intubat, dar starea sa este stabilă.

Totodată, imagini cu bucăți din fațada imobilului se desprind și cad pe șosea.

 

Iată postarea oficială de pe Grupul Liga Militarilor Profesioniști 


👉APEL UMANITAR‼️LMP sprijină camarazii în momentele grele❗

Noaptea trecută, mai multe familii din municipiul Constanța au petrecut momente de spaimă, în urma incendiului 🔥🔥🔥izbucnit la un bloc care a ars ca o torță, fiind compromis aproape în întregime. La Spitalul Județean Constanța 🏥 au fost transportați în total 9 pacienti (2 copii şi 7 adulți). 




Un singur pacient a fost preluat pe cod roşu🛑, fiind urgență majoră, şi a rămas internat. Este vorba despre camaradul nostru, Cernica Marian, care prezintă arsuri de căi aeriene superioare şi arsuri de gr.II  şi III pe 7 % din suprafata corporala. Acesta este internat pe secția de chirurgie plastică/terapie intensivă. Este în momentul de față intubat, dar starea sa este stabilă.




Soția şi fetița camaradului nostru se află în afara oricărui pericol şi vor fi cazate la căminul de garnizoană C2. Colegul nostru are mare nevoie de ajutorul nostru, poate mai mult decât oricând❗Camarazii din unitatea din care face parte s-au organizat deja pentru a-l ajuta şi l-au desemnat pe domnul Talpan Silviu să se ocupe cu strângerea fondurilor şi ajutoarelor atât financiare cât şi materiale. Liga Militarilor Profesionişti  doreşte să-l sprijine pe camaradul Cernica în aceste momente de grea încercare şi îi roagă pe toți membrii săi şi pe toți oamenii de bine să procedeze la fel.




Să strângem rândurile, camarazi! Avem o viață de salvat❗ Să ne organizăm exemplar, cum doar noi, militarii, ştim să o facem, si sa il ajutam cum putem fiecare! Orice mic ajutor contează şi poate face diferența între speranță şi deznădejde❗




Puteți face donații pentru camaradul nostru în contul IBAN: RO38RZBR0000060023185231, deschis în lei la Raiffeisen Bank, pe numele lui SILVIU TALPAN.

 

  Oficial de la IPJ Constanța 




Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineață, 16 decembrie a. c., în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun.

Citește și

Specialiști de la INSEMEX Petroșani fac cercetări la blocul de locuințe mistuit de flăcări (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii